Warning: Undefined array key "class" in /srv/vhost/indunova.es/home/html/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904
INDUNOVA - Inicio

INDUNOVA és una empresa que ofereix serveis d’alta qualitat a un ampli sector del manteniment industrial.

Actualment oferim els serveis de neteja criogènica, auditoria termogràfica i auditories d’eficiència energètica, amb una gran varietat d’aplicacions en la indústria. Possibilitat de realitzar una demostració de qualsevol dels nostres serveis.

EXPERIÈNCIA

«Més de 10 anys d’experiència en el sector, que volem compartir amb la seva empresa.»

QUALITAT

«Alt nivell de coneixements i innovació, una millora contínua per al seu benefici.»

SOLUCIONS

«Oferim noves idees per aconseguir la viabilitat de l’ús dels nostres serveis especialitzats.»

LES NOSTRES SOLUCIONS:

NETEJA CRIOGÈNICA:

Disposem de la millor tecnologia de neteja en sec, i apliquem els nostres coneixements per aconseguir la màxima rendibilitat de la seva inversió.

Realitzem serveis de neteja criogènica en qualsevol sector industrial, ia tot el territori espanyol. Tenim una experiència de més de 10 anys, i disposem de referències de clients satisfets que desenvolupen activitats similars a la vostra. No dubti en demanar un pressupost sense compromís. Si cal, organitzarem una demostració a les vostres instal•lacions.

Limpieza de hielo seco en Barcelona, Limpieza criogénica en Lleida, Limpieza criogénica en Tarragona, Limpieza criogénica en Girona, Limpieza criogénica en Zaragoza, Limpieza criogénica en en Teruel, Limpieza criogénica en Huesca, Limpieza criogénica en Castellón, Limpieza criogénica en Navarra, Limpieza criogénica en Álava, Limpieza criogénica en Guipúzcoa, Limpieza criogénica en Vizcaya, Limpieza criogénica en Cantabria, Limpieza criogénica en Asturias, Limpieza criogénica en La Coruña, Limpieza criogénica en Lugo, Limpieza criogénica en Pontevedra,  Limpieza criogénica en Orense,  Limpieza criogénica en León,  Limpieza criogénica en Palencia,  Limpieza criogénica en Brugos,  Limpieza criogénica en La Rioja,  Limpieza criogénica en Soria,  Limpieza criogénica en Zamora, Limpieza criogénica en Valladolid,  Limpieza criogénica en Madrid,  Limpieza criogénica en Salamanca,  Limpieza criogénica en Segovia,  Limpieza criogénica en Guadalajara,  Limpieza criogénica en Ávila,  Limpieza criogénica en Toledo,  Limpieza criogénica en Cáceres,  Limpieza criogénica en Cuenca,  Limpieza criogénica en Valencia,  Limpieza criogénica en Ciudad Real,  Limpieza criogénica en Albacete,  Limpieza criogénica en Alicante,  Limpieza criogénica en Murcia,  Limpieza criogénica en Badajoz,  Limpieza criogénica en Jaén,  Limpieza criogénica en Almería,  Limpieza criogénica en Córdoba,  Limpieza criogénica en Granada,  Limpieza criogénica en Málaga,  Limpieza criogénica en Sevilla,  Limpieza criogénica en Cádiz,  Limpieza criogénica en Huelva.

BENEFICIS DE LA NETEJA CRIOGÈNICA

  • SENSE AIGUA 100% 100%
  • SENSE AGENTS QUÍMICS 100% 100%
  • NO ABRASIU 100% 100%
  • SENSE RESIDUS AFEGITS 100% 100%
  • APTE PER SECTOR ALIMENTACIÓ 100% 100%
  • RAPIDESA I EFICÀCIA 100% 100%
  • ECOLÒGIC 100% 100%
  • NO CONDUCTOR 100% 100%

MÀQUINES DE NETEJA CRIOGÈNICA POLARTECH

AUDITORIA TERMOGRÁFICA:

Oferim serveis i formació específica en les aplicacions de termografia infraroja en diferents sectors industrials.

APLICACIONS ELÈCTRIQUES:

La nostra àmplia experiència en aquest sector, fa de la nostra proposta una veritable eina de suport al manteniment industrial. La termografia, com a tècnica predictiva, ofereix informació valuosa sobre l’estat de les vostres instal•lacions elèctriques i ajuda a prevenir avaries en el futur. Un correcte control dels patrons tèrmics en els components elèctrics, tant de baixa com d’alta tensió, ofereix la possibilitat de avançar-se al problema, i solucionar-ho a temps.

Realitzem un informe termogràfic professional, recomanant les accions preventives per eliminar el risc d’avaries. Un cop s’hagin reparat les anomalies, oferim el serveis de verificació d’estat, en on vam realitzar una revisió a tots els defectes trobats anteriorment, per a donar garantia que el problema va ser solucionat correctament.

AUDITORIA TERMOGRÁFICA:

APLICACIONS MECÀNIQUES:

Disposem de càmeres termogràfiques d’altes prestacions, que ens permeten detectar la més mínima desviació de temperatura a les instal•lacions mecàniques de la indústria.

Oferim una auditoria especial de control, on es controla tots els principals elements dels equips i línies de producció de forma periòdica. Aquest treball de camp permetrà controlar qualsevol desviació tèrmiques de motors, bombes, vàlvules, rodets, parts mòbils, etc.

Aquesta tècnica ben aplicada, és una eina molt útil per al manteniment industrial. Tenim una àmplia experiència en aquest tipus de treball. Consulteu les possibilitats d’aplicació a la vostra empresa.

AUDITORIA TERMOGRÁFICA:

APLICACIONS EN AÏLLAMENT TÈRMIC:

Som especialistes en auditories energètiques orientades al control de l’aïllament tèrmic de les instal•lacions de: cambres frigorífiques, forns i envoltant d’edificis.

A les cambres frigorífiques, a més, disposem de solucions addicionals, aportant noves tècniques en l’àrea del manteniment industrial. Els nostres equips termogràfics són aptes per a treballs a baixes temperatures, fins a -40ºC. Detectem les zones de baix aïllament i vam realitzar un informe exhaustiu on vam quantificar les pèrdues energètiques i recomanem les millors solucions per resoldre el problema.

En forns i túnels d’assecatge, també oferim una auditoria termogràfica, on identifiquem les zones de major deteriorament de l’aïllament, i quantifiquem les seves pèrdues energètiques. La nostra càmera termogràfica registra les temperatures fins 2000ºC.

La termografia és una tècnica molt útil en les auditories d’eficiència energètica en edificis. Disposem de tècnic qualificat, especialistes en l’ús de la termografia en el sector de la construcció.

Indunova està compost per un equip tècnic amb una àmplia trajectòria professional en empreses de diferents sectors:

… i col•labora amb les següents empreses:

 

Polartech

Praxair

error: Content is protected !!