Warning: Undefined array key "class" in /srv/vhost/indunova.es/home/html/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904

SERVEIS DE TERMOGRAFIA

INDUNOVA realitza les seves auditories termogràfiques amb garantia de qualitat, recolzada per la formació del personal tècnic, l’equip termogràfic d’altes prestacions i la metodologia de treball única elaborada després d’anys d’experiència en el sector.

5 raons per triar INDUNOVA:

La càmera termogràfica d’altes prestacions permet la visualització d’anomalies lleus, que altres càmeres de baix cost no detecten. A més, la seva càmera perd valor amb el temps, i un cop acabat el termini de garantia, les reparacions tenen un cost elevat.

La formació bàsica que realitzen alguns fabricants, o distribuïdors d’aquests, amb la compra d’una càmera termogràfica no estan orientats a la pràctica, normalment es basen en conceptes teòrics, que s’obliden fàcilment si el personal format no realitza l’activitat de forma exclusiva. Sense una formació adequada, ¿estan les seves instal·lacions adequadament auditades? 1 sol anomalia tèrmica en un element crític que no ha estat detectada a temps, pot costar més de 3 auditories realitzades per INDUNOVA.

Per garantir la qualitat de les seves inspeccions, la seva càmera es calibrarà anual, el cost és equivalent a 2 auditories realitzades per INDUNOVA a l’any. ¿Calibra la seva càmera cada any ?, segons recomanacions del fabricant.

Un cop realitzada una auditoria termogràfica i capturades les imatges, arriba l’hora de l’elaboració de l’informe tècnic. El tècnic termògraf ha de tenir coneixements suficients sobre la instal·lació auditada (Electricitat, Mecànica, Eficiència energètica, etc.). Un informe tècnic de qualitat porta temps elaborar-lo, i la seva empresa hauria d’afegir aquest cost a l’exercici de l’activitat. Quin és el cost de mà d’obra que la seva empresa estima a causa de les hores que el tècnic realitza un informe tècnic professional? En INDUNOVA els informes tècnics termogràfics són realitzats per enginyers industrials col·legiats, i estan certificats per entitats reconegudes en el sector.

Algunes empreses instal•ladores ofereixen gratuïtament o, a baix cost, una auditoria termogràfica, amb el propòsit d’assolir els seus beneficis en les reparacions de les anomalies detectades. El tècnic termògraf d’aquestes empreses es veurà condicionat a detectar qualsevol tipus d’anomalia, i és possible que detecti moltes més anomalies tèrmiques que les que un professional independent detectaria. INDUNOVA no fa reparacions, per tant la seva auditoria termogràfica és objectiva. El convidem a que faci la prova, compari els nostres serveis amb els oferts per la seva empresa instal•ladora. També pot demanar al seu instal•lador que l’auditoria sigui realitzada per nosaltres, com a empresa subcontractada. Calculi el cost estimat de la reparació d’anomalies que no requerien de l’acció correctora recomanada. Per exemple, si en comptes de substituir un interruptor, només calia haver ajustat correctament la connexió d’un dels conductors …

Ara pot sumar tots els costos estimats segons el cas, i després li recomanem que contacti amb nosaltres i compareu. Depenent de l’activitat de la seva empresa, amb 1 a 3 auditories termogràfiques per any les seves instal•lacions estaran controlades. Estem segurs que es beneficiarà contractant els nostres serveis.

error: Content is protected !!